Derfor er Olympus perfekt til social fotografering

Social- og livsstilsfotografering

Uanset om du vil intensivere din sociale medieprofil, ønsker at udtrykke dig inden for kreativ livsstilsfotografering eller du vil forfølge din passion for fotografering - så har vi det helt rigtige udstyr til dig. Vores kameraer er lette og kompakte og kan være med på enhver kreativ søgen. De er det perfekte valg til fantastisk billedkvalitet og vil aldrig gå af mode med deres tidløse, stilfulde design.

Udtryk din kreativitet

Vores system er designet til at understøtte dig i din kreativitet. Den vipbare og drejelige LCD-berøringsskærm og øje-registreringsfunktion giver dig mulighed for at tage endnu bedre selfies, mens integrerede art filtre og motivprogrammer giver dig magten til at style dine billeder med lethed. Bring dit fotografi til det næste niveau med endda mere kreativ kontrol i AP (avanceret foto) funktionen.

Tilslut når som helst, hvor som helst

Hvad er meningen med at have fantastiske billeder, hvis ingen ser dem? Integreret WiFi lader dig uploade dine billeder problemfrit via OI.Share appen - vore kameraer gør endda hele arbejdet for dig. Del dine mesterskud på dine sociale kanaler mens du er på vej til næste begivenhed!

Enestående billedkvalitet

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten. At gå fra fotografering med din smartphone til vores system vil du ikke fortryde. Med vores lysstærke objektiver bliver selv det at fange vanskelige billeder let. Optag 4K video og knivskarpe billeder med smuk bokeh, selv under dårlige lysforhold hvor din telefon ville give op. Sammen med vores evigt populære M.Zuiko Digital 45mm F1.8-optik er du klar til at fange betagende smukke portrætter.

Design møder funktionalitet

Du ønsker ikke at tage hjemmefra uden et af vores klassiske, men stilfulde kameraer - og selvfølgelig betyder det kompakte design, at du heller ikke behøver at gøre det, da det uden problemer passer ind i enhver håndtaske. Innovativ håndtering betyder, at du aldrig vil gå glip af et skud igen, og et sortiment af trendy tilbehør giver dig mulighed for at tilpasse dit kamera til at matche din egen unikke og personlige stil.