Hvorfor Olympus er perfekt til eventyrlig landskabsfotografering

Fotografering af Jordens smukke side

Jorden har uendelig naturlig skønhed. Du skal bare vide, hvor du finder det, og hvordan du fanger det. Det kompakte, lette Olympus OM-D-system giver dig en frihed, du ikke får med andre kamerasystemer, og som er vigtig for at tage flotte landskabsbilleder.

Teknologi har erstattet stativet

Med Olympus' billedstabilisering indbygget i kameraet kan du tage skarpe landskabsbilleder med super-telefoto – det hele er håndholdt uden brug af stativ. Du kan endda tage lyse og tydelige stillbilleder i dårlig belysning og jævn 4K-video. Vores brancheførende system giver kompensation for lukkerhastighed på op til 7,5 trin.

Superhøj opløsning – håndholdt

Stativer er besværlige at slæbe med. Med E-M1-serien kan du lade det blive hjemme. Tag skarpe billeder på 50 MP og med imponerende detaljer, og det eneste du skal gøre er at holde kameraet. Håndholdt fotografering i høj opløsning fungerer ved automatisk at tage 16 billeder og flette dem sammen til et enkelt billede på 50 MP. Perfekt til alle, der vil rejse let.

Neutral tæthed. Intet filter.

Skab drømmende, lunefulde landskaber uden brug af ND-filtre. På E-M1-serien kan du se eksempel på langsomme lukkereffekter i søgeren, inden du taget billedet. Live ND-tilstand fjerner behovet for at ændre ND-filtre for hvert billede eller for at skifte optik. Vælg mellem 5 ND-niveauer startende fra 1EV til 5EV.

Klar uanset vejret

Dårligt vejr kan komme snigende. Men med kameraer i E-M1-serien er du klar. De er stænk- og støvtætte samt frostsikre (ned til -10 °C). Beskyttelsesudstyr er ikke nødvendigt. Fokuser på at tage det allerbedste landskabsbillede i stedet for at bekymre dig om dit kamera.

Al fotografering af Olympus-visionær Peter Baumgarten

Læs mere om eventyrlig landskabsfotografering

Læs mere