Hvorfor Olympus er perfekt til fuglefotografering

Bliv bedre til fuglefotografering

Du er vild med at se på fugle. Du er vild med fotografering. Og du vil blive vild med denne praktiske side. Uanset om du er nybegynder eller har fotograferet udenfor i mange år, kan du lære noget nyt.

Hold trit med hurtigtflyvende fugle

Den kontinuerlige fotograferingshastighed i OM-D E-M1-serien slår de fleste DSLR-kameraer. Tag imponerende 60 billeder i sekundet med S-AF og 18 billeder i sekundet med C-AF ved at bruge den lydløse elektroniske lukker. Det er nemt at holde trit med hurtigtbevægende objekter.

Gå aldrig glip af et billede

Med vores Professionelle billedfunktion, der minder om en tidsmaskine, får du det bedste billede. Tryk kameraets lukkerknap halvt ned for at begynde at gemme en løbende serie af billeder i buffer. Når du ser præcis det øjeblik, du vil fange, trykker du lukkerknappen helt ned for at tage billedet samt de forrige 35 billeder samtidigt.

Præcis autofokus

Fotografering af fugle på flugt kræver et responsivt og hurtigt autofokussystem. OM-D E-M1-serien har dobbelt faseregistrerings- samt kontrastregistrering-AF-punkter, der dækker billedsensoren. Hvert AF-punkt er cross-typen for overlegen hastighed og nøjagtighed.

Kompakt, let størrelse

Lad OM-D-serien befri dig. Vores kompakte, spejlfrie kameraer og små, lette objektiver indeholder samme ydeevne som professionelle DSLR-systemer. Du får større bevægelsesfrihed til at tage bedre billeder af fugle.

Al fotografering af Olympus-visionær Scott Bourne