Hvorfor Olympus er perfekt til makrofotografering udenfor

Få ting til at se større ud end i virkeligheden.

Insekter i deres naturlige omgivelser, dug på et spindelvæv, blade på en blomst – der er en verden fuld af vidundere i din have og i skovene og markerne i nærheden af dit hjem. Fang den verden med makrofotografering.

Bedre forstørrelse.

Makrofotografering handler om at få små ting til at se større ud. Takket være Micro Four Thirds-platformen giver Olympus-kameraer og -objektiver større forstørrelse end andre kamerasystemer. En-til-en med et Olympus giver dig 2 x forstørrelse i forhold til 1 x med et full-frame-kamera.

Focus Stacking i kameraet

Skab dramatiske makrobilleder med større dybdeskarphed og smuk bokeh. Focus Stacking i kameraer i E-M1-serien tager op til 15 billeder med forskellige fokuspunkter og fletter dem straks sammen for at skabe et smukt fokuseret billede.

Autofokus med præcision.

Knivskarp autofokus hjælper, når du fotograferer med makro. E-M1 Mark III har en serie af AF Target-tilstande for at fange små genstande som blomster og insekter. Du kan endda tilpasse dit egen serie af AF Target og gemme den som din egen. Olympus Small Focus Points er meget pålidelige og meget nøjagtige, så du får friheden til at tage kreative kompositioner i udfordrende omgivelser.

Stabilisering uden slør.

Nyd godt af håndholdt optagelse med E-M1-seriens verdensførende billedstabiliseringssystem i kameraet. Det justerer for alle typer kamerabevægelser og giver kompensation for lukkerhastighed på op til 7,5 trin for at tage flotte, tydelige håndholdte billeder selv i dårlig belysning. Det er en vigtig funktion, når du bruger forstørrelse til at fotografere små genstande.

Al fotografering af Olympus-fotografen Chris McGinnis og Olympus-visionær Geraint Radford