Social og livsstil

New York Fashion Week er blevet en tradition!

To gange om året inviterer Big Apple (New York) til de kommende modetrends, og denne gang vil jeg fange dem med min Olympus PEN E-PL9.
Jeg har arbejdet med min PEN i næsten to år nu, og jeg kan fuldt ud anbefale den. Olympus har ledsaget mig på flere fantastiske ture, hvor jeg var i stand til at lære, opleve og optage specielle øjeblikke. Kameraet er let at bruge og perfekt til at tage billeder mens du er på farten. Derudover er det lille og let og giver alt mine udstyr det ultimative stilfulde touch.
Følg mig gennem mine dage i New York. Få et indtryk af, hvad modeugen betyder for mig, og hvordan mine dage er planlagt, fordi Fashion Week ikke kun er en fornøjelse, det er en slags moderigtigt hårdt arbejde.

Søndag:

NYFW jeg er på vej! Normalt handler den første dag om at indsamle outfits hos forskellige designere eller have fittings før showets start. Imidlertid ændredes planerne denne gang! Udover shows og begivenheder var vores hovedmål at skabe nye lookbøger og kreativt indhold til varemærke-partnerskaber. Hvilket indebærer at vågne kl. 5 og være energisk og kreativ indtil midnat.

Mandag:

Planlægning er halvdelen af opgaven - inden jeg tager til New York, har min agent og jeg allerede oprettet en tidsplan for en effektiv arbejdsgang. Min erfaring fra de seneste år lærte mig, at der altid er for lidt tid til optagelser. Og fordi vi alle ved, at indhold er konge, afsatte jeg ekstra tid til oprettelse af indhold.
Men inden du fotograferer til lookbøger, ringer dagens første aftale. Jeg er på Spring Studios til den første præsentation af en trendsættende designer; lokationen er fænomenal, og dens atmosfære føjes til kollektionen og stemningen.

Læs mere

Tirsdag:

Et af mine højdepunkter er Diesel’s show. Mærket præsenterer altid specielle designs, og selve begivenheden har en unik stemning, som jeg virkelig godt kan lide. Men at nå frem dertil i tide er ikke så let. Du kan dybest set ikke sige New York uden at tænke i trafikpropper! Selvom det er nervepirrende, elsker jeg den travle dynamik og hektiskhed, især under NYFW. Efter en spændende dag fuld af begivenheder, optagelser og trafik, faldt jeg i søvn kl. 23.

Onsdag:

Dagens motto - at være ekstra effektiv til den sidste dag! To aftaler om morgenen, et modeshow ved middagstid, og bagefter er det tid til at være produktiv. At være kreativ på gaderne i New York får mig til at tænke uden for boksen, og jeg kan især godt lide at blive kreativ med mit Olympus PEN.

Læs mere

Torsdag:

Så er det på tide at tage hjem! Vi sidder på en af vores yndlingscaféer en sidste gang, ser vores indhold igennem og gennemgår de seneste dage. Det er klart - vi elsker denne by, og det gør os ekstra kreative, selvom det betyder meget positiv stress. NYFW med mit Olympus PEN var igen et fantastisk eventyr!

Men hvorfor er Olympus PEN den perfekte ledsager til en modeuge?
Lad mig helt præcist fortælle dig hvorfor:
• Let at bruge selv for begyndere
• Knivskarp billedkvalitet
• Integreret Wi-Fi og Bluetooth; billederne overføres straks til din telefon via en app og kan let deles
• Vipbar skærm med berøringsskærm
• Seksten forskellige kunstfiltre
• Integreret udfoldelig flash

Læs mere

Udover billeder i høj kvalitet er der et bredt udvalg af tilbehør, der gør denne allrounder endnu mere praktisk og stilfuld til begivenheder som NYFW.

Olympus har noget til enhver lejlighed, fra polstrede tasker til opbevaring af kameraet, elegante skulderposer og stropper i forskellige farver og lyse håndstropper til kuverttasker til aftenarrangementer.

Olympus PEN E-PL9 overbeviser ikke kun med sit unikke udseende, men også snarere med sine færdigheder. Der er helt afgjort intet andet at sige andet end - jeg er virkelig en stor fan.

Forfatter og fotograf: Karin Teigl

Læs mere