Derfor er Olympus perfekt til filmoptagelse

4K-film møder Hi-Res lyd

Optagelse af spændende og dynamiske videoer medfører ofte at man bevæger sig meget rundt under optagelserne, hvilket kan give dårlig lydkvalitet. Men en film uden lyd er ikke en mulighed, hvis du virkelig vil bevæge dit publikum. I dag bliver optikvalg og stor dybdeskarphed endnu vigtigere for løb-og-skyd filmskabere, når de vælger hvilke værktøjer, de skal bruge. Vores kompakte og lette system indeholder enestående billedstabilisering i kamerahuset for at undgå ujævne optagelser og kamerarystelser, og med fremragende lydoptagelsesfunktioner kan du reducere risikoen for distraherende baggrundsstøj.

Fremragende håndholdt stabilisering

Med Olympus kan du stole på verdens bedste mekaniske billedstabilisering* som giver rolige håndholdte optagelser. Pålidelig C-AF i vores flagskibs OM-D-kameraer lader dig nemt holde fokus og skabe knivskarpe resultater. Disse funktioner gør Olympus til et godt valg for dem, der ønsker at satse som filmskabere eller vlogging, såvel som for professionelle enmandshold inden for journalistik, dokumentarfilm og optagelse af begivenheder. *Pr. juli 2019. OM-D E-M1X kamera i kombination med M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO-optik.

Hi-Res lydoptagelse

Med OM-D E-M1- og E-M5-serierne af kameraer kan du stole på en problemfri forbindelse til letvægts Olympus LS-lydenheder i lommeformat, til lydoptagelse i høj kvalitet, uanset hvor du er og uanset frekvensområdet (20 Hz-44.000 Hz). Dine optagelser vil drage fordel af klar og dynamisk lyd med et glimrende kompressionsforhold. Byd dine optagelser på lækkerier med Hi-Res lydkvalitet, selv når du er på farten!

Log optagelse

Skiftende lysforhold kan aldrig undgås ved optagelse af dokumentar- eller naturvideoer. Vores OM-D E-M1 kameraserie understøtter OM400-log optagelse, som optager uden tab af skyggedetaljer eller udbrændte højlys. Desuden kan du påtage dig endnu større kreativ kontrol med farvegradering for at opnå optimal graduering og skyggedetaljer uden at bortskære højlys.

Rejs let

Letvægt behøver ikke være ensbetydende med at gå på kompromis med kvaliteten. Vores udstyr er både kompakt og pålideligt, hvilket giver dig frihed til at flytte rundt for at skyde mere kreativt. Vores sensorformat lader filmskabere opnå en lille dybdeskarphed, der tilføjer filmisk udseende til videoer, mens det stadig tilbyder lette og hurtige fokuseringsmuligheder. Løb-og-skyd fotografer vil desuden elske vores anerkendte vejrforsegling, kompakte objektiver i høj kvalitet samt en række forskellige videoformater fra hi-speed/slow motion over HD til (Cinema) 4K*. *Afhænger af kamera- og objektivmodel