Olympusfordelen

Din passion for fotografi er kernen i alt det vi foretager os

Du vil begejstres, ikke udmattes. Du vil have frihed til at fotografere på din måde, deltage i ethvert eventyr uden nogensinde at blive tynget ned. Du vil have Olympus. Bryd ud.

At fotografere med Olympus er en oplevelse helt for sig selv. Vi udvikler unikke kamerasystemer, som nærer din kreativitet og driver spændingen og formålet med dit fotografi.

Kompakt og letvægt

Fri til at være mere kreativ

Optag i længere tid. Flyt dig nemmere. Nyd fotografering mere når dit kamerasystem ikke tynger dig til jorden. Med op til halvdelen af størrelsen og vægten sammenlignet med andre udskiftelige optiksystemer, leverer vores kompakte kameraer og objektiver en billedkvalitet, som er værdsat af verdens bedste professionelle.

Bryd ud fra stort og klodset

Når du bærer lettere udstyr får du mere energi. Mere fleksibilitet til optagelser. Flere måder at udtrykke dig selv på. Du har mulighed for at optage gennem længere tid, så du kan fastfryse det helt rigtige skud. Vores kompakte systemer lader dig reagere hurtigere og smelte sammen med motivet - i modsætning til større kameraer og objektiver, der kan vække uønsket opmærksomhed og få motiverne til at føle sig ubehageligt til mode. For når dit kameraudstyr er designet perfekt til dig, har du mulighed for at yde dit bedste.

Kraftfuld billedstabilisering

Altid klart, skarpt og farverigt - alt sammen håndholdt

Vores indbyggede billedstabilisering lader sig skyde håndholdt ved at kompensere for alle kamerabevægelser. Resultatet? Skarpe, klare og detaljerede billeder - selv i svagt lys. Du behøver intet stativ. Med andre systemer kan selv lette kamerarystelser føre til uskarpe fotos og hakkende videooptagelser. Vores avancerede stabilisering hjælper dig med at indramme og fange knivskarpe stillbilleder og rolige videooptagelser med høj opløsning, som om kameraet holdes fuldstændigt stille.

Optag med færre stykker udstyr og mere frihed

Vores billedstabilisering anvender avanceret teknologi til at udføre en enkel ting: erstatte dit stabiliseringsudstyr. Du kan bare skyde løs - håndholdt. Tag spektakulære telefoto og makroskud. Gå rundt og udforsk uden nogen sinde at bekymre dig om uskarpe fotos eller video. Fang endda skarpe og farverige fotos i dårligt lys. Vores brancheførende 5-aksede synkroniserede billedstabilisering kombinerer kamera- og linsestabilisering for at give dig op til 7,5 EV kompensationstrin, verdens mest effektive stabilisering*. Kun Olympus giver dig så stor mobilitet og frihed. *Pr. januar 2019. OM-D E-M1X kamera med M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO-optik.

Optisk ydeevne i verdensklasse

Med præcision i den professionelle klasse indfanges alt det du ser

Dit kamerasystem er ikke bedre end de objektiver du anvender. Vores M.Zuiko-objektiver giver den højeste opløsning for at sikre, at dine billeder er lyse og farverige med kant-til-kant skarphed og detaljer. Saml dit perfekte system. Du finder et komplet udvalg af objektiver fra en lille pandekagezoom til ultralyse pro primers og højtydende telezoom-objektiver.

Udviklet for at forbløffe

M.Zuiko-objektiver får det bedste frem i dine billeder. De er bygget ifølge skrappe kvalitetsstandarder og anvender præcisionsskåret glas med lyse, hurtige blænder. Vores M.Zuiko objektivserie omfatter vores optik i verdensklasse og tilføjer en metalkonstruktion samt problemfri vejrforsegling. Og lige som vore kameraer, er M.Zuiko objektiver kompakte med giver alligevel kvalitet, som matcher meget større objektiver. Alt sammen for at hjælpe dig med at bryde ud og fotografere mere.